skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Prijavite se na ljetni Kamp Eko centra

Omladinski klub Novi Val sa sjedištem u Blagaju provodi aktivnosti sa partnerima iz Stoca (Art Antika Stolac) i Nevesinja (HUG/Ž Hercegovka Nevesinje) “Mi Biramo Budućnost” koje se odvijaju u sklopu projekta „Dijalog za budućnost“ koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Projekat „Dijalog za budućnost” se financira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF).

Ovaj projekat ima za cilj pokazati bogatstvo različitosti Hercegovine (kulture, povijesti, biodiverziteta). Sve će biti propraćeno edukativnim programima, radionicama i volonterskim aktivnostima koje će povezati mlade sa ovih područja, istovremeno ih osviješćujući o važnosti pitanja okoliša u lokalnim zajednicama, da bi u budućnosti mogli zajedno djelovati globalno.

Molimo sve zainteresirane od 13-18 godina da se prijave na mail, office@novival.info ili na telefon 061557935 broj sudionika je ograničen,prijave slati od 31.07.2015.

Svi troškovi hrane,prevoza,smještaja,ulaska na bazene, transporta, osiguranja sudionika i ostalih troškova su pokriveni od strane Omladinskog Kluba Novi val Blagaj. Početak kampa 03.08.2015 i kamp traje šest dana, sudionici će biti iz Nevesinja, Mostara, i Stoca.

Svaki dan imamo radionice, kupanje kao i volonterske aktivnosti.

Search