skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Team Building je vrlo bitan način jačanja povjerenja među zaposlenima, jačanje timskog duha, motivacije za daljni rad, fleksibilnosti i postizanje što boljeg zajedničkog cilja.
Smatra se da team building predstavlja jednu od najznačajnijih invensticija u razvoj kvalitetnog biznisa. Ono što je bitno u svakom poslu jeste da je radnik zadovoljan i da vlada pozitivna atmosfera.
Omladinski klub Novi Val organizuje razne Team building aktivnosti i kroz svoj sadržaj nudi sljedeće: 

                       Adrenalin Tour Blagaj – Via ferrata Vulin potok

Vulin potok je lijeva pritoka Bune i bujičnog je karaktera. Njegov kanjon je izgradnjom osiguranog žičanog puta- Via ferrate postao pristupačan i nealpinistima. Via ferrata Vulin potok zahtjeva malo vještine kretanja kroz kanjon i via ferratu te tehničku opremu: kaciga,pojas za penjanje audor tene, via ferrata komplet i rukavice (bez prstiju).

Više informacija na linku: https://www.novival.info/portfolio_page/adrenalin-tour-blagaj/

 

 

 

                                                                                             Sportsko penjanje

Penjalište u Blagaju se može okarakterisat kao jedno od najkompletnijih penjališta u Bosni i Hercegovini. To se može potvrdit kvalitetom stijene što se tiče kompaktnosti i razvedenosti stijene, te dužinom i uglovima iste. Geografski položaj Blagaja, ugodna klima i orijentacija sektora su omogućili da penjačka sezona u Blagaju traje skoro cijelu godinu.Sportsko penjanje je natjecateljski sport u kojem se penjač za napredovanje koristi samo svojim tijelom, a oprema služi isključivo za osiguranje. Cilj sportskih penjača je savladavanje teških detalja stijene bez obzira na visinu stijene. U fokusu su snaga, izdržljivost, fleksibilnost, ali i koordinacija pokreta i motorička inteligencija.
Više informacija na linku : https://www.novival.info/portfolio_page/umjetna-stijena-za-sportsko-penjanje/
                                                                                             https://www.novival.info/portfolio_page/penjaliste-blagaj/

 

 

Hiking Tour

Ako planirate posjetiti Blagaj i naravno obići njegovu kulturno historijsku baštinu organizacija Novi val pruža usluge cetficiranih vodiča za područje Blagaja.
Naš tim Vam nudi mogućnost obilaska Starog grada Blagaj koji je sagrađen na najistaknutijem mjestu kraškog brda, 310 metara nadmorske visine iznad vrela rijeke Bune kao i obilazak Zelene pećine- prahistorijsko pećinsko naselje, koja je proglašena nacionalnim spomenikom Bosne i Hercegovine.

 

 

 

 

                                          Organizovanje poslovnog ručka, proslave rođendana

Omladinski klub Novi Val u svom Eko centru posjeduje nesvakidašnju baštu, gdje pruža odmor, opuštanje i bijeg od svakodnevne buke. Možete nas posjetiti i uživati u piću kao i probati ukusnu domaću hranu a na Vašu incijativu organizujemo poslovni ručak, druženja, proslave rođendana.

Više informacija na linku: https://www.novival.info/portfolio_page/gastro-ponuda/

Search