skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

 Rentanje opreme za via ferratu

Komplet oprema za via ferratu se renta za jednu ili dvije osobe po cijeni 35 KM a tri i više osobe po 25 KM

Upustite se u uzbudljivu avanturu penjanja uz stjenovite litice uz pomoć naše kompletne opreme za via ferratu! Naša oprema za via ferratu uključuje svu neophodnu opremu. Sve je pažljivo održavano i provjereno kako bi se osigurala maksimalna sigurnost tokom penjanja.

Cijene iznajmljivanja su pristupačne i prilagođene broju osoba koje žele uživati u ovoj avanturi. Za jednu ili dvije osobe, cijena iznosi 35 KM po osobi, dok za tri ili više osoba nudimo poseban popust po cijeni od 25 KM po osobi.

Ne propustite priliku da istražite prekrasne staze via ferrata u našem regionu uz našu pouzdanu opremu i stručno osoblje koje će vam pomoći da uživate u svakom trenutku penjanja. Rezervišite                                                                                                     svoju opremu već danas i spremite se za nezaboravno iskustvo u visinama!

 

                                                                                              Rentanje opreme za sportsko penjanje

Penjačko uže: 30 KM
Sprava za osiguravanje GRI GRI: 30 KM
Kompleti-10 kom: 15 KM
Kaciga: 5 KM
Pojas: 15 KM
Hms: 5 KM
Traka: 5 KM

Dobrodošli u svijet sportskog penjanja u Blagaju, gdje se hrabrost, izdržljivost i tehnika susreću kako bi stvorili nezaboravna iskustva na stijenama. U našem centru za penjanje, posvećeni smo pružanju vrhunske opreme i podrške svim penjačima.
Naša misija je jednostavna: omogućiti vam da istražite granice svojih mogućnosti dok se penjete uz okomite litice, osjećajući se sigurno i inspirisano na svakom koraku. Uz to, želimo vam pružiti nezaboravna iskustva u prirodi, okruženi spektakularnim pejzažima i uzbuđenjem koje samo penjanje može pružiti.

Sa našim širokim asortimanom opreme, možemo vam pružiti sve što vam je potrebno za bezbjedno i uzbudljivo penjanje. Od penjačkih užadi do sigurnosnih sprava, od kaciga do pojaseva, naša oprema je pažljivo odabrana kako bi vam pružila maksimalnu sigurnost, udobnost i performanse dok se penjete na nove visine.

Napredak u sportskom penjanju nije samo fizički izazov, već i mentalni poduhvat koji zahtijeva hrabrost, fokus i odlučnost. Sa našom podrškom i kvalitetnom opremom, imate sve što vam je potrebno da savladate izazove i ostvarite svoje ciljeve.
Prilagodljivi smo i spremni da udovoljimo vašim potrebama, pa rezervišite svoju opremu već danas i pripremite se za nezaboravno iskustvo penjanja uz našu podršku!

                                                                                             

                                                                                               

                                                                            Rentanje vodiča za sportsko penjanje na prirodnim stijenama

                                                                                                           Dnevno: 70 KM ili 35 Euro

 

 

Omladinski klub Novi Val Blagaj

Sekcija sportskog penjanja   Sports climbing section

Kontakt: +387/61/529-005

Mail: office@novival.info

Web: www.novival.info

Search