skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Ožujsko pivo i Novi val sa lokalnim partnerima održali još jednu akciju čišćenja korita rijeke Bunice u okviru kampanje “Čuvaj, pazi, ne bacaj!”

Omladinski klub “Novi val”, lokalni partner “Blagaj City” , Udruženje sportskih ribolovaca “NERETVA 1933” i Gold River Bunica održali su još jednu akciju čišćenja, u saradnji sa društveno – odgovornom kompanijom Molson Coors i njihovim brendom Ožujsko pivo.

Akcija čišćenja se održala 07.08.2022. godine (nedjelja), u sklopu kampanje „Čuvaj, pazi, ne bacaj!“ koju provode kompanija Molson Coors i njihovo Ožujsko pivo, i ovaj put je čišćeno korito rijeke Bunice.

Cilj kampanje „Čuvaj, pazi, ne bacaj!“ je da ovim akcijama čišćenja prirodnih ljepota koje Bosna i Hercegovina ima, podigne svijest kod ljudi o važnosti čuvanja okoline.

U toku ove akcije čišćenja ukupno je prikupljeno 28 vreća otpada, gdje je prisustvovalo ukupno 26 učesnika.

Želimo da se zahvalimo svim zainteresovanim građanima koji su se priključili ovoj akciji čišćenja i doprinijeli očuvanju okoliša.
Ovim putem želimo informisati građane da su u narednom periodu planirane i druge akcije čišćenja na rijekama Hercegovine.

Za više informacija posjetite web stranicu www.novival.info.

Search