skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Ožujsko pivo i Novi val sa lokalnim partnerima najavljuju akciju čišćenja korita rijeke Bunice u okviru kampanje “Čuvaj, pazi, ne bacaj!”

Omladinski klub “Novi val”, lokalni partner “Blagaj City” i Udruženje sportskih ribolovaca “NERETVA 1933” najavljuju akciju čišćenja, koja će biti održana u saradnji sa društveno – odgovornom kompanijom Molson Coors i njihovim brendom Ožujsko pivo.

Akcija čišćenja će se održati 07.08.2022. godine (nedjelja), u sklopu kampanje „Čuvaj, pazi, ne bacaj!“ koju provode kompanija Molson Coors i njihovo Ožujsko pivo i ovaj put će biti očišćeno korito rijeke Bunice.

Cilj kampanje „Čuvaj, pazi, ne bacaj!“ je čišćenje prirodnih ljepota koje Bosna i Hercegovina ima, ali i dizanje svijesti kod ljudi o važnosti čuvanja okoline.

Akcija čišćenja će početi okupljanjem i registracijom učesnika u 11 sati kod makadamskog parkinga Galčići – Vrelo Bune, a bazirat će se na uklanjanje otpada iz korita rijeke Bunice.

Svi zainteresovani koji žele da se priključe akciji čišćenja mogu nas kontaktirati i rezervisati svoje učešće putem maila novivalbb@gmail.com.
Ovim putem želimo informisati građane da su u narednom periodu planirane i druge akcije čišćenja na rijekama Hercegovine.

Za više informacija posjetite web stranicu www.novival.info.

Search