skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Javni poziv – Arhus centar Sarajevo

I. Udruženje “Resursni Aarhus centar u BiH”, odnosno Eko HUB Sarajevo u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji finansira Švedska, a implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD) objavljuje Javni poziv za:

  • Izradu dizajna za publikaciju ,,Unapređenje zakonskog i administrativnog okvira za zaštitu Zaštićenog pejzaža “Bentbaša” i Spomenika prirode “Skakavac” ;
  • Izradu dizajna za publikaciju ,,Unapređenje zakonskog i administrativnog okvira za zaštitu Zaštićenog pejzaža“Bijambare” i Spomenika prirode “Vrelo Bosne”;
  • Izradu dizajna cekera uz obje publikacije;
  • Izradu promo materijala za takmičenje srednjoškolaca povodom Svjetskog dana zaštite okoliša (Facebook cover, bilbord, majica, trake).

– Svaka publikacija ima maksimalno 40 stranica, minimalno 20.

– Dizajn za publikaciju i ceker se mora pripremiti i dostaviti u roku od 15 dana od dana potpisivanja Ugovora o djelu sa Udruženjem “Resursni Aarhus centar u BiH’’.

– Dizajn za promo materijal za takmičenje srednjoškolaca povodom Svjetskog dana zaštite okoliša se mora pripremiti i dostaviti u roku od 15 dana od dana potpisivanja Ugovora o djelu sa Udruženjem “Resursni Aarhus centar u BiH’’.

– Moguće je izvršiti prijavu za dizajniranje svih stavki navedenih u Javnom pozivu. U tom slučaju dostavlja se jedna ponuda u bruto

 

iznosu sa PDV-om za izradu svih materijala, a rok izrade dizajna je 20 dana od dana potpisivanja Ugovora o djelu sa Udruženjem “Resursni Aarhus centar u BiH’’.

II. Prijave se dostavljaju na e-mail adresu: koordinator@aarhus.ba uz sljedeću dokumentaciju:

  • Prijava sa ponudom i CV-om.

III. Rok prijave 

  • Krajnji rok prijave je 14 (četrnaest) dana od dana objave ovog Javnog poziva.
Search