skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Iznajmljivanje opreme i Via ferrata setova

Omladinski klub Novi val Blagaj, jedan od vodećih sportskih klubova u Bosni i Hercegovini, sada nudi iznajmljivanje opreme za sportsko penjanje i Via ferrata setova. Ako ste ljubitelj avanture i adrenalina, ovaj klub je savršeno mjesto za vas!

Uz širok izbor penjačke opreme, klub također nudi i mogućnost iznajmljivanja opreme za spavanje u šatorima, kao i prostora za spavanje. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni penjač, klub će vam pružiti opremu koja će vam omogućiti sigurno i udobno penjanje. Oprema za sportko penjanje koju klub nudi uključuje kacige, pojaseve, penjačke cipele, karabinere i druge pripadajuće opreme.

Via Ferrata setovi su također dostupni za iznajmljivanje, a oni uključuju sigurnosni pojas, setove za učvršćivanje i druge potrebne komponente za ovu vrstu aktivnosti. Ukoliko ste zainteresirani za iznajmljivanje opreme za spavanje, klub nudi kvalitetne šatore, vreće za spavanje i prostor za spavanje. Sve što vam je potrebno za udoban boravak na otvorenom!

Klub također nudi i razne oblike obuke i edukacije za penjače početnike, kao i organizaciju penjačkih tura i izleta u prirodu. Bez obzira jeste li u potrazi za novim izazovima, ili jednostavno želite provesti vrijeme u prirodi, Omladinski klub Novi val Blagaj ima sve što vam je potrebno za nezaboravno iskustvo. Kontaktirajte nas danas i rezervirajte svoju opremu i smještaj!

Search