skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Održano drugo predavanje škole fly fishinga

U organizaciji Novi Val Blagaj u partnerstvu sa USR Neretva 1933, te u sklopu inicijative Zajedno za rijeke, imamo zadovoljstvo podijeliti sa javnošću uspješno održano drugo predavanje škole fly fishinga.
U večerašnjem predavanju naše škole mušičarenja proširili smo svoje znanje o ovoj predivnoj vještini, a učenici su također upoznati sa osnovnim karakteristikama i morfološkoj građi ribe.  Učesnici su se opustili uz smijeh i razmjenu iskustva, stvarajući pritom sjajnu zajedničku atmosferu. Svi smo oduševljeni entuzijazmom i željom za učenjem, što dodatno doprinosi uspješnom razvoju naše škole.
Radujemo se budućim lekcijama i novim avanturama na vodi.Bistro!
Projekat je dio višegodišnje kampanje za zaštitu rijeka Jugoistočne Europe. Kampanju je pokrenula organizacija The Nature Conservancy (TNC), jedna od najznačajnijih svjetskih organizacija za zaštitu prirode, u suradnji s lokalnim partnerima u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji. Zajedničkim radom žele se istaknuti i zaštititi jedinstvena riječna bogatstva naše regije čija važnost nadilazi granice pojedinih država. Njihovom zaštitom stvaraju se nove razvojene prilike i osigurava se dugotrajna dobrobit za ljude i prirodu.
Search