skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Ljeto u Centru za mlade INPUT

Ljeto u “Centru za mlade INPUT” je tradicionalna manifestacija, koju za djecu i mlade tokom ljetnog raspusta organizuje omladinska organizacija Centar za mlade INPUT, a tako će biti i ove godine.

Cilj ove manifestacije je da pružimo kvalitetan raspust za djecu i mlade kroz razne radionice, edukacije i da pružimo jedinstvenu priliku mladima u Gradu Zenici da se zabave, druže, rade na razvijanju svojih kompetencija, vještina i upoznavanju novih i zanimljivih ljudi iz različitih sektora obrazovanja.

Neke od radionica koje planiramo da realizujemo su: YOUth Meet up, Moje kompetencije – moja karijera, Zakuhajmo zajedno, Moja kreativna strana, Bedžomanija Art – gdje će mladi i djeca imati priliku kreirati svoj bedž, 3D radionice dizajniranja i modeliranja, besplatna škola programiranja CoderDojo, Dani društvenih igara, te turniri u stonom fudbalu i stonom tenisu.

Ljeto u Centru za mlade INPUT će trajati od 01.07. do 30.08.2023. godine sve aktivnosti će biti objavljene na web, facebook i instagram stranicama.

Svi zainteresovani djeca i mladi iz Grada Zenice se mogu prijaviti putem linka:https://forms.gle/y5q2YFC7YgJvzEZcA

Search