skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Kako kampiranje utječe na život

Dva su razloga koja inače privlače ljude za kamiranje to je želja za slobodom i povratak prirodi. Kampiranje je postalo način života, lifestyle ljubitelja prirode, užitak za one koji odmor žele provesti u doticaju s prirodom, u zelenilu. Posebna draž na kampiranju je logorska vatra. Oko nje možete provesti ugodne trenutke s obitelji ili prijateljima. Također možete pripremiti i ukusne obroke.

Obveznu kampersku opremu čine šator, vreća za spavanje, prva pomoć, topografska karta ili kompas, baterija ili svijeće, džepni nožić, otvarač za limenke, konopac, prikladna odjeća. Popis osnovne opreme proširite prema tome planirate li obiteljsko ili avanturističko kampiranje s prijateljima. Što se tiče dobne granice djece za kampiranje – nema je. Neka mame, koje su i prije porođaja rado odlazile na kampiranje odlučuju se za noćenje u prirodi sa malim bebama.

Eko Centar Blagaj nudi izuzetnu ponudu za kampiranje, u ponudi je čisti boravak u prirodi, prirodna hrana specifična za kamping, aktivnosti i edukacije o okolišu su uključene kao i upoznjavanje sa historijom u ovom dijelu Hercegovine, kao i podizanje svjesti o očuvanju i održavanju biljnog i životinjskog svijeta.

Kampiranje je izuzetno važno za zdravlje sam boravak u prirodi uključuje uživanje u zelenilu, udisanju čitog zraka,u toku kampiranja ne upotrebljavaju se štetna sredstva, nema buke, umjetne svjetlosti. Izbor namirnica se omogučava po standardu da se uvodi briga za okoliš i zdravlje. Aktivnosti koje se obajvljaju u prirodi pozitivno utječu na cjelokupan organizam i razvija se svijest o očuvanju prirode.

Posjetite nas, edukujte se o prirodi i njenom očuvanju! Uživajte u našoj ponudi i priuštite sebi zdraviji i kvalitetniji život ispunjen zadovoljstvom!

Search