skip to Main Content
+387 61 529 005 office@novival.info

Eko HUB BLAGAJ/Novi Val organizuje drugu akciju čišćenja na području lokalne zajednice Čapljina

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val, organizuje drugu akciju čišćenja sa lokalnom zajednicom Čapljina, 15.06.2021 (Utorak) sa početkom u 10:00h.

Akcija čišćenja će se održati na lokaciji – Čapljina, Stari grad – Gabela.

Eko HUB Blagaj ovu akciju čišćenja će sprovesti sa članovima udruženja ekološke udruge „Lijepa naša“, udruge EHOO, regionalnog resursnog centra Čapljina kao i volonterima Omladinske organizacije Novi Val.

Pozivamo sve zainteresovane građane lokalne zajednice Čapljina da podrže ovu akciju čišćenja, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

U slučaju vremenskih nepogoda ili dodatnih epidemioloških mjera akcija čišćenja će biti odgođena, gdje će se u dogovoru sa predstavnicima lokalne zajednice Čapljina i ekološkom udrugom „Lijepa naša“ odrediti novi datum. Okupljanje učesnika je u 09:30h. Svi učesnici će dobiti potrebnu opremu za ovu akciju, kao hranu i osvježenje.

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.

 

Search